• Meidenvoetbal bij SC Jekerdal

  Natuurlijk zijn ook meiden van harte welkom bij Jekerdal! We spelen in gemengde teams (jongens en meiden) en vanaf 12 jaar zijn er ook eigen meidenteams (MO15 en MO19). Mocht je per se tussen de jongens willen blijven spelen of ben je een talent dan kun je  in een gemengd team blijven voetballen. 

  Binnen de gehele meidenvoetbaltak staan spelplezier en persoonlijke ontwikkeling centraal. Verder willen we meer meiden aan het voetballen krijgen en ervoor zorgen dat ze graag blijven. Daarom vinden we het belangrijk dat we ook meiden binnen hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau laten trainen en spelen. We hebben oog voor zowel het recreatieve als prestatieve aspect.

  Talentontwikkeling
  In samenwerking met de KNVB en betaald voetbalclubs leveren wij een bijdrage aan talentontwikkeling. In het verleden heeft SC Jekerdal twee internationals aan de Leeuwinnen afgeleverd: Karin Stevens (35 interlands) en Vanity Lewerissa (11 interlands en Europees kampioen). Daar zijn we heel trots op. Ook spelen diverse oud-clubleden bij de regionale KNVB-selecties.

  Samenwerking
  Sinds 2019 werkt SC Jekerdal op het gebied van meisjes-/vrouwenvoetbal samen met RKSV Leonidas-W, vv Scharn en RKHSV in de Commissie VoetbalMeiden Maastricht. Binnen dit samenwerkingsverband organiseren we jaarlijks verschillende extra activiteiten. 

  Meedoen?
  Je bent van harte welkom. Eerst een proeftraining? Dat kan! Alle informatie rondom aanmelden en inschrijven vind je op deze pagina.

 • Ook lid worden? Meld je dan nu aan!

  Aanmelden