• Jeugdvoetbal bij SC Jekerdal

  Kinderen en jongeren tussen de 7 en 18 jaar kunnen terecht bij SC Jekerdal. Jekerdal heeft op dit moment 35 jeugdteams met meer dan 400 spelende leden. Het maakt niet uit op welk niveau je kind wil en kan spelen, er is altijd weel een team dat bij hem of haar past.

  Training
  Alle teams trainen minimaal eenmaal per week. De trainingen worden door Jekerdal verzorgd. Daarnaast kan een team beslissen nog een tweede keer te trainen. Dit wordt aan de ouders zelf overgelaten. Ouders zullen zelf trainers/leiders voor hun team moeten leveren. (Zie verder het leidershandboek op deze site.)

  Wedstrijden
  De wedstrijden zijn altijd op zaterdag. Het wedstrijdsecretariaat informeert de trainers/leiders hierover en zij informeren weer hun spelers (ouders). Alle wedstrijdinformatie vind je ook op de website en de voetbal.nl-app.
   
  Teamindeling
  Als kinderen in een team ingedeeld kunnen worden, krijgen ze bericht hierover per mail. Omdat we wachtlijstkinderen wel al invoeren in het KNVB-programma, kan het zijn dat uw kind een sportpas krijgt toegestuurd. Dit wil echter nog niet zeggen dat er al plaats is in een team.

  Kleding
  Kinderen zullen in het bezit moeten zijn van een wit broekje en witte voetbalsokken, met het logo van Jekerdal erop. Ook hebben ze voetbalschoenen en scheenbeschermers nodig. Een wedstrijdshirt krijgen ze van SC Jekerdal.

  Lees hier meer over het clubtenue van SC Jekerdal en waar/hoe je kleding kan aanschaffen

  Voor de trainingen is het uiteraard handig om een trainingspak en een extra broekje en sokken (kleur maakt niet uit) aan te schaffen. De scheenbeschermers zijn ook verplicht op de trainingen.

  Meteen meedoen?
  Je kind is van harte welkom! Je kan het meteen opgeven. Alle informatie rondom aanmelden en inschrijven vindt u op deze pagina.

 • Ook lid worden? Meld je dan nu aan!

  Aanmelden