• Altijd al een nevenfunctie willen bekleden als secretaris van een superleuke voetbalclub? Dat komt goed uit! Want SC Jekerdal zoekt per direct een bevlogen secretaris!

  Als secretaris vervul je naast jouw eigen taken binnen het bestuur ook algemene bestuurstaken. Wij geloven in een collegiaal bestuur waar ruimte is voor alle bestuursleden om hun specifieke kennis en ervaring in te brengen.

  Wat zijn jouw taken bij onze club?
  Als secretaris ben je een spil in het bestuur. Je ziet erop toe dat de Algemene Ledenvergadering (ALV) tijdig bijeengeroepen wordt, zorgt voor notulen en verslaglegging van bestuursvergaderingen en de ALV, beheert de (leden)administratie en correspondentie van de vereniging, stelt het jaarverslag en de jaarrekeningen mee op, bewaakt de naleving van wet- en regelgeving (waaronder AVG), zorgt dat er wordt voldaan aan gemeentelijke, provinciale en overheidsverplichtingen, beheert de verenigingsagenda, voert communicatie met (aspirant)leden en zal de ballotagecommissie voorzitten.

  Tijdsbesteding
  Een beetje huiverig geworden voor de hoeveelheid tijd die het jou gaat kosten? Wees gerust, het zijn geen taken die iedere dag opgepakt moeten worden. Zo neem je 1x per maand deel aan de bestuursvergadering 1x per 6 weken aan een overkoepelend overleg van diverse commissies en is er 1 x per jaar een Algemene Ledenvergadering. In totaal zal deze functie ongeveer 4-6  uur per week in beslag nemen.

  Wat verwachten wij van jou?
  De secretaris is iemand met bestuurlijke ervaring, bij voorkeur met een juridische achtergrond. Je beschikt over een relevant maatschappelijk netwerk, bent vindingrijk en legt gemakkelijk contacten. Je werkt consistent en nauwgezet waarbij enige kennis van voetbalzaken een pré is.

  Wat bieden wij jou?
  SC Jekerdal is een vereniging met hart voor haar leden. Het bestuur zet zich met veel plezier in om eenmaximale sportbeleving te creëren voor jong en oud. Dat doen we op professionele wijze! We bieden een serieuze maar ook gezellige (werk)omgeving waar we ons samen sterk maken voor optimale resultaten. Buiten dat is er ook een (kleine) vrijwilligersvergoeding, een reiskostenvergoeding én maak je deel uit van een groter geheel: namelijk onze mooie club!

  Interesse?
  Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een korte motivatie met CV naar voorzitter@scjekerdal.nl. Voor vragen kun je terecht bij Emile Slijpen (bestuursvoorzitter) via +31 655 796 181.

  Hopelijk tot snel!

  Benieuwd met wie je gaat samenwerken?

  Klik hier voor een overzicht van de bestuursleden!