• Sponsor worden

  SC Jekerdal verwelkomt ook dit seizoen weer een groot aantal nieuwe sponsoren. Wij kunnen niet zonder u en stellen uw steun enorm op prijs! U helpt ons om aan onze vereniging te kunnen bouwen. Aan voetbal, materiaal, organisatie en aan evenementen.

  Waarom SC Jekerdal steunen?

  • Bloeiende vereniging van meer dan 650 leden.
  • Interessant ledenbestand met veel ondernemers
  • Prachtige accommodatie middenin de mooie en gezellige wijk St.Pieter.
  • Goede organisatie met meer dan 150 vrijwilligers
  • Jaarlijkse geheel verzorgde sponsoravond
  • Sponsoring is fiscaal aftrekbaar en u toont uw maatschappelijke betrokkenheid

  Sponsorpakketten
  Onze sponsorpakketten zijn onderverdeeld in Businessclub en stersponsoren. De meeste pakketten worden voor de duur van 3 jaar afgesloten. Bij kledingpakketten geldt een termijn van 2 jaar omdat de spelers dan uit de kleding zijn gegroeid. Er zijn ook nog andere mogelijkheden tot sponsoring, zoals balsponsoring van ons eerste elftal, Vrienden van SC Jekerdal en toernooisponsoring.

  Lees hier meer informatie over de verschillende sponsorpakketten

  Shirtsponsor
  SC Jekerdal voorziet teams van clubshirts. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met shirtsponsors. Vaak zijn dat ouders met een eigen zaak, maar soms ook externe sponsoren. Ons kledingmerk is Joma en wordt besteld bij Maastricht Scoort. Bestellingen voor teamkleding gaan altijd via de sponsorcommissie! De club krijgt namelijk een scherpe korting.

  Lees hier meer informatie over de Shirt- of Teamsponsering

  Reclamebord
  De reclameborden langs het hoofdveld (veld2) hebben een afmeting van 250cm (B) x 65 cm (H).
  Deze reclameborden worden vervaardigd op basis van een door u aangeleverd logo/template. De kosten van een dergelijk bord bedragen Euro 750,- voor een periode van 3 jaar. 

  Overige sponsormogelijkheden
  Er bestaat ook de mogelijkheid om uw sponsornaam te vermelden op banners of andere attributen (bijv. bidonhouders, regenjassen trainers, contrashirts, etc.). Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. U kunt altijd contact opnemen met sponsorcommissie@scjekerdal.nl.