• Shirt- of Teamsponsoring

  SC Jekerdal voorziet teams van clubshirts. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met shirtsponsors. Vaak zijn dat ouders met een eigen zaak, maar soms ook externe sponsoren. Ons kledingmerk is Joma en wordt besteld bij Maastricht Scoort. Bestellingen gaan altijd via de sponsorcommissie. De club krijgt namelijk een scherpe korting  en zo houden wij overzicht en kunnen eventuele donateurs ook bedanken.

  Duur en aantallen
  Shirtreclame is voor de duur van 2 jaar. Aangezien de KNVB verschillende soorten competities hanteert (4 tegen 4, 7 tegen 7 en 11 tegen 11) kan de teamgrootte bij met name jeugdteams vershillen. Daarom zullen wij als sponsorcommissie en bestuur altijd in overleg met de teamleiding bekijken hoeveel shirts besteld dienen te worden om tot een volwaardige set te komen. De uiteindelijke totaalprijs is dan ook afhankelijk van het aantal te bestellen shirts.

  Kosten
  Indicatief (prijswijzigingen voorbehouden) bedragen de kosten in de verschillende leeftijdscategorieën:

  € 350 = € 175 p.j. voor shirts O08 en O10
  € 600 = € 300 p.j. voor shirts O12 t/m O18 óf trainingspakken O08 en O10
  € 800 = € 400 p.j. voor shirts seniorenteams
  € 850 = € 425 p.j. trainingspakken O12 t/m O18

  Wilt u shirtsponsoring combineren met andere vorm van sponsoring zoals een reclamebord? Neem dan contact met de sposnorcommissie voor een passend aanbod.

  Tassen
  Tassensponsoring is voor de duur van 2 jaar
  € 300 = € 150,- per jaar voor E en F (10 stuks)
  € 500 = € 250,- per jaar voor A t/m D (16 stuks)

  BTW
  Wij zijn als vereniging niet BTW-plichtig, dus alle prijzen zijn netto-prijzen. Vergeet niet aan uw accountant door te geven dat u sponsort want dit is fiscaal aftrekbaar. Betaling vindt in 1 termijn plaats voor 2 jaar.

  Bestellen

  • Stuur een mail naar sponsorcommissie@scjekerdal.nl met de naam van het team, aantallen shirts, trainingspakken en/of tassen en maten. En de contactgegevens van de sponsor.
  • Wij nemen contact met je op of met de sponsor en stellen gezamenlijk een overeenkomst op. Na retournering van de overeenkomst, het logo en alle gegevens voor de kleding dragen wij zorg voor de bestelling.
  •  U krijgt bericht van ons als de spullen klaar zijn, zodat we een moment kunnen kiezen om de shirts aan het team te overhandigen. We maken dan een teamfoto met de nieuwe shirts en de shirtsponsor en plaatsen deze online. De sponsor ontvangt een factuur via de club.
  • De sponsornaam wordt vermeld op onze site onder het menu 'stersponsoren' en bij het betreffende team. Ook nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse sponsoravond.

  Nota bene

  • Shirts blijven in het bezit van de vereniging. Trainingspakken mogen behouden worden door de individuele spelers, al naar gelang de voorkeur van de sponsor.
  • De standaardbedrukking van shirts is het Jekerdallogo en de sponsor. Rugnummers zijn inclusief vanaf de D-junioren en bij E en F optioneel tegen een meerprijs. Wij drukken geen namen op shirts. Dit kan wel op trainingspakken.
  • Contrashirts zijn altijd wit of lichtblauw, gecombineerd met onze standaard witte broekjes en witte Jekerdalsokken.
  • Aan het einde van het seizoen worden alle shirts verzameld in het materiaalhok via de sponsorcommissie, tenzij het team aangeeft -na afstemming met de sponsor- deze mee te nemen naar volgend seizoen. Zo houden wij overzicht en weten we wat eventueel moet worden bijbesteld.
  • Is de sponsor één van de ouders van een speler dan gaan de shirts aan het einde van het seizoen in principe mee naar het nieuwe team van die speler. Tenzij anders overeengekomen met de sponsor. Zijn de shirts te klein geworden, dan worden de shirts ter beschikking gesteld aan een ander team.
  • Het is mogelijk meerdere sponsornamen op een shirt te bedrukken. Hiermee kunnen kosten worden gedeeld.


  Onze clublijn
  Ons SC Jekerdaltenue is donkerblauw shirt, witte short en witte Jekerdalsokken. Contrashirts zijn altijd wit of lichtblauw en worden alleen gedragen bij thuiswedstrijden als de gastclub een vergelijkbaar tenue draagt. In alle overige gevallen, uit en thuis, wordt het donkerblauwe clubtenue gedragen.

  Lees hier mee over het clubtenue van SC Jekerdal