• SC Jekerdal heeft een smakelijke manier gevonden om de clubkas te spekken. In samenwerking met la Fève, een chocolade-atelier in Maastricht, heeft de club een sponsoractie opgezet waarbij leden en supporters chocoladeletters kunnen bestellen en daarmee de club steunen. Een deel van de opbrengst van de chocoladeletters gaat namelijk naar SC Jekerdal.

    De chocoladeletters zijn niet zomaar letters. Ze zijn gemaakt van biologische en fair trade chocolade van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant die bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit pure, witte of melkchocolade. De chocoladeletters zijn handgemaakt door de chocolatiers van la Fève, die al meer dan 20 jaar ervaring hebben in het maken van heerlijke chocoladeproducten.

    La Fève is een chocolade-atelier waar je terecht kunt voor allerlei soorten chocolade, bonbons, taarten, workshops en proeverijen. La Fève heeft een groot voetbalhart en wil graag het lokale verenigingsleven ondersteunen. Daarom hebben ze besloten om samen met SC Jekerdal deze sponsoractie te organiseren.

    De sponsoractie loopt tot en met 5 december 2023. Je kunt de chocoladeletters online bestellen via de website van la Fève of ophalen bij hun atelier aan de Statensingel 148b in Maastricht. De prijs per letter is € 12,50. Met elke letter die je bestelt, help je de club aan extra inkomsten. Zo kun je niet alleen jezelf of iemand anders verrassen met een lekkere chocoladeletter, maar ook je club een warm hart toedragen.

    Doe mee aan deze actie en laat zien dat je een echte fan bent van SC Jekerdal. Bestel nu je chocoladeletters en steun de club. Samen maken we er een zoet seizoen van!