• Als SC Jekerdal zijn wij maar wat trots op onze sponsoren die helpen met het voortbestaan van onze mooie club. Onlangs is er een 3-jarig sponsorcontract getekend met FYSIO ZUYD, een multidisciplinaire fysiopraktijk met negentien praktijken in Limburg. Deze langdurige samenwerking biedt ons naast sponsoring ook kennis op het gebied van goed bewegen, voeding en preventie van blessures. Er komt een wekelijks spreekuur op dinsdagavond waar iedereen gebruik van mag maken. Een gezonde aanwinst voor onze club.

  Bijzondere dag
  Emile Slijpen, voorzitter bestuur SC Jekerdal is zeer trots op de samenwerking met Fysio Zuyd. "Het is een bijzondere dag vanwege de samenwerking met Fysio Zuyd. Het wekelijks spreekuur op de club, zal voor onze leden van grote toegevoegde waarde zijn en ook een extra service betekenen. Ook zullen we als kader van SC Jekerdal gebruik gaan maken van de expertise van Fysio Zuyd over gezond bewegen.

  Advies
  Praktijkeigenaren Bram Jaspars en Willem Strik sluiten zich daarbij aan. "We kijken uit naar de samenwerking met SC Jekerdal op diverse gebieden voor zowel de 1e selectie, senioren als alle jeugdspelers. Naast het spreekuur bij SC Jekerdal, kunnen we ook maatwerk leveren vanuit onze vestigingen op St. Pieter (of elders in Maastricht) en kunnen we de leden en het kader voorzien van advies op het gebied van bewegen en voeding in de breedste zin."

  Spreekuur
  Het eerste spreekuur zal al snel starten. Vanaf dinsdag 7 maart het zover. Kleedkamer 1 op het sportcomplex van SC Jekerdal doet dienst als uitvalsbasis. Vanuit Fysio Zuyd zal Fleur dit spreekuur opvolgen. Zij speelt zelf op hoog niveau handbal en is een zeer gedreven fysio in opleiding.

  De (sport)fysiotherapeuten van Fysio Zuid hebben nog veel meer in hun mars en gaan zich ook inzetten voor het verbeteren van de sportprestaties. Zo zullen zij een aantal testen uitvoeren bij de 1e selectie om te zien waar en hoe zij zich individueel kunnen verbeteren en ontwikkelen. We kijken uit naar deze mooie samenwerking!

  Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze voorzietter via voorzitter@scjekerdal.nl.  Vragen over sponsoring via: sponsorcommissie@scjekerdal.nl.