• Maan Coaching & Advies naamsponsor voetbaltoernooi

  Sinds vorig jaar is Maan Coaching & Advies de naamsponsor is van ons voetbaltoernooi. Hun steun maakt het mogelijk dit evenement te organiseren en we zijn dankbaar voor hun betrokkenheid.
   
  Over Maan Coaching & Advies
   
  Maan Coaching & Advies is een coachingspraktijk opgericht door Anouk Smeets. Anouk is een ervaren coach met een passie voor het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar visie is dat zelfbewustzijn de essentie is van effectief leiderschap.
   
  Aanpak van Maan Coaching & Advies
   
  Anouk Smeets gelooft in het ontdekken van het onbenutte potentieel van mensen. Haar aanpak is gebaseerd op het krijgen van inzicht in patronen, waar ze vandaan komen en hoe je ze effectief kunt inzetten. Ze maakt gebruik van verschillende methoden, waaronder systemisch werken, transactionele analyse, NLP en ervaringsgericht werken.
   
  Diensten van Maan Coaching & Advies

  • Individuele begeleiding om eigen kwaliteiten te ontdekken en optimaal in te zetten
  • Teambegeleiding gericht op het ontdekken en benutten van kwaliteiten in een team
  • Workshops op maat, altijd met avontuur, reflectie en verbinding

  We zijn trots op de samenwerking met Maan Coaching & Advies en kijken uit naar een fantastisch voetbaltoernooi onder hun naamsponsorschap. Bezoek maancoaching.com voor meer informatie over de diensten van Anouk Smeets.