• Vrijwilligerswerk

  Jekerdal is een grote club. Met zo'n 40 teams beschikken we over een groot aantal kaderleden, die op structurele wijze een bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van de club. Denk daarbij aan trainers, leiders en leden van commissies en bestuur. Naast kaderleden kan Jekerdal niet zonder vrijwilligers!

  Vrijwilligersdienst op wedstrijddagen
  Bij SC Jekerdal verrichten alle (ouders van) leden vrijwilligerswerk, namelijk twee jaarlijkse diensten van 5 uur (8.00-13.00 en 13.00-18.00). Daarom wordt elk team twee zaterdagen ingeroosterd.

  Op wedstrijddagen moet er altijd een hoop geregeld worden zoals het ontvangen van gastclubs, klaarzetten van velden, thee en limonade in de rust, schoonhouden van het complex en de kleedkamers en natuurlijk ook het bezetten van de bar. Elke keer zijn er 4 personen nodig die komen helpen: 2 met de ontvangst van de tegenstanders  en verzorgen van limonade voor de spelers in de pauzes. Daarnaast zijn er voor de bardienst ook 2 personen nodig.

  Het inroosteren van het vrijwilligerswerk gebeurt op teamniveau. Nadat de KNVB het speelschema heeft gepubliceerd wordt het vrijwilligersrooster gemaakt. Via de teamleider hoor je wanneer het team aan de beurt is. Het is de bedoeling dat iedereen in het team zijn verantwoordelijkheid neemt. Hou hiervoor de teams-app in de gaten!

  Vrijwilligerswerk bij commissies
  Voor de diverse commissies zijn we altijd op zoek naar mensen die hand-en-spandiensten kunnen verrichten. Vele handen maken immers licht werk. Binnen de club hebben we de volgende commissies:

  • Barcommissie
  • Toernooicommisse
  • Accommodatiecommisse
  • Activiteitencommissie
  • Communicatiecommissie
  • Sponsorcommisse

  Kijk hier voor meer informatie over deze commissies.

  Er zijn bijna altijd vacatures voor verschillende functies. Die vind je op deze pagina.