• Ledenadministratie

  Het is belangrijk dat SC Jekerdal over de juiste gegevens van haar leden beschikt. De ledenadministratie is verantwoordelijk voor het administratief verwerken van Aanmeldingen, Afmeldingen, Overschrijvingen, Wijzigingen in persoonsgegevens en elftallijsten. De verantwoordelijkheid voor de indeling van spelers in een team ligt bij het technisch hart.

  Lid worden
  Alle informatie over lid worden van SC Jekerdal vind je hier.

  Gegevens wijzigen
  Geef wijzigingen in jouw situatie altijd tijdig door! Adreswijzigingen, wijziging van e-mailadressen of telefoonnummers kunnen per mail worden doorgegeven via ledenadministratie@scjekerdal.nl. Wanneer je wijzingen niet doorgeeft kunnen wij niet met je communiceren en kun je belangrijke informatie missen. Je kunt wijzigingen in jouw persoonlijke gegevens in sommige gevallen zelf updaten in de app Voetbal.nl

  Opzeggen
  Het lidmaatschap van Jekerdal heeft geen einddatum. Dat wil zeggen dat als een speler niet afgemeld wordt, het lidmaatschap automatisch het seizoen erna doorloopt. Ieder nieuw voetbalseizoen start op 1 juli. Opzeggingen voor een volgend seizoen dienen uiterlijk 15 juni bij de ledenadministratie bekend te zijn.

  Alle informatie over het beëindigen van je lidmaatschap vind je hier.

  Vrijwilligerswerk
  Verder is elk lid (bij kinderen zijn dat ouders) verplicht een aantal uren deel te nemen aan vrijwilligerswerk. Sinds seizoen 2013-2014 is er nieuw vrijwilligersbeleid en word je samen met het team twee zaterdagen per seizoen ingedeeld.

  Vragen?
  Heb je vragen over de ledenadministratie? Stel deze dan via e-mail: ledenadministratie@scjekerdal.nl