• Zondag 9 oktober stond de derde competitiewedstrijd op het programma voor Sc Jekerdal 1. Deze uitwedstrijd werd gespeeld tegen Sanderbout uit Sittard. Ivm met vele afwezige bij Sc Jekerdal werd voor deze wedstrijd beroep gedaan op 6 spelers uit de o19-1, waarvan 5 spelers zelfs nog mogen spelen in de o18-1.

    Sc Jekerdal pakte al vroeg het iniatief in deze wedstrijd en zette Sanderbout vast op eigen helft. Na een minuut of 10 kwam Sc Jekerdal ook op voorsprong door een afstandsschot van Henrique Perreira. Na deze voorsprong bleef Sc Jekerdal op zoek naar meer en mocht he,t nadat spits Ursus Eijkelenberg was neergelegd, aanleggen voor een penalty. Deze werd gestopt door de keeper van Sanderbout en bleef de stand 0-1. Toch konden we gaan rusten met een 0-2 voorsprong nadat de keeper van Sanderbout een bal van Roel Slijpen niet goed kon controleren.

    De eerste 10 minuten na rust was er een fel en strijdend Sanderbout te zien, maar daarna waren er weer een legio kansen voor Sc Jekerdal. Uiteindelijk kon alleen o19-1 speler Orin Pechler nog de 0-3 en 0-4 maken.

    Al met al een fijn resultaat door te winnen met 0-4 bij Sanderbout en te zien dat vele Sc Jekerdal jongens na de jeugd de stap kunnen maken naar de selectie.

    De mannen van de o19-1 van links naar rechts: Joris de Bruijn, Twan Bastiaens, Bob Roddeman, Dimitri Rijnbout, Gijs Colson en Orin Pechler.