• Schrijf het alvast in je agenda: op zaterdag 17 en zondag 18 juni vindt bij SC jekerdal het eerste internationaal jeugdtoernooi plaats. Aan het toernooi kunnen in totaal 132 teams meedoen in de categorie JO8 tot en met de JO13.Op zaterdag 17 juni zullen de JO8 en JO9 beginnen waarna in de middag de JO10 hun opwachting maakt. Op zondag 18 juni zullen de JO11 & JO12 beginnen. ’s Middags sluit de JO13 het toernooi af.

    Op dit moment hebben zich al 56 teams ingeschreven waaronder 24 teams van SC Jekerdal. Echt super en mooi om te zien dat onze eigen teams volop meedoen.

    Uiteraard kunnen we dit toernooi niet organiseren zonder hulp van vrijwilligers.

    Zowel op de zaterdag 17 juni als op de zondag 18 juni hebben we in totaal 60 vrijwilligers nodig voor BBQ, buitenbar en kantine. Ook zijn er verkeersregelaars, spelbegeleiders, veld coördinatoren, schoonmaak, velduitzetters, omroepster, frietbakkers etc. nodig.Laten we met elkaar zorgen dat wij allen SC Jekerdal vormen zodat we van ons toernooi een fantastisch weekend kunnen maken.

    Aanmelden kan via jeugdbestuur@scjekerdal.nl Graag bij het aanmelden de dag en het dagdeel vermelden, 8-13 uur of 13-18 uur