• Elke voetballiefhebber en supporter zou de Voetbal.nl app moeten hebben. Deze app is jouw ultieme gids voor alles wat met SC Jekerdal te maken heeft. Van wedstrijdschema’s tot trainingen en van veldindelingen tot contactgegevens, alles is binnen handbereik. Plus, met de nieuwe berichtenfunctie blijf je direct in contact met de club.

  De Voetbal.nl app is onmisbaar voor onze leden. Het biedt directe toegang tot informatie over je team, evenementen en meer. De gegevens op de app zijn gesynchroniseerd met de KNVB, wat zorgt voor minder onderhoud en altijd actuele informatie. Het is ook een handige tool voor het doorgeven van belangrijke evenementen zoals de afgelastingen of ledenvergaderingen.

  Ook kunnen we met de berichtenfunctie vaker pushberichten sturen naar al onze leden of spelers van één bepaald elftal. Deze functie willen we actiever gaan gebruiken. Dus als je de voetbal.nl-app nog niet hebt, installeer 'm dan snel.

  Hoe installeer je de Voetbal.nl app?

  1. Download de app en registreer je met het e-mailadres dat bij SC Jekerdal bekend is.
  2. Ontvang alle relevante informatie over jouw team(s), trainingen en clubevenementen.
  3. Deel binnen je team zaken als aanwezigheid en vervoer.

  Accountproblemen? Geen zorgen!

  1. Als je al een account hebt, log dan in en koppel je e-mailadres opnieuw.
  2. Nieuw? Registreer met je SC Jekerdal e-mailadres.
  3. Inloggegevens vergeten? Neem contact op met de ledenadministratie.
  4. Heb je een account via de wedstrijdzaken app? Die kun je hier ook gebruiken.

  Meerdere kinderen bij SC Jekerdal?

  Je kunt eenvoudig wisselen tussen de accounts van je kinderen in de app, zodat je altijd de juiste teaminformatie bij de hand hebt.