• Wil je het 1e elftal van SC Jekerdal met plezier laten voetballen en kun je goed organiseren? Dan kom jij zeker goed uit de verf als teamleider van de selectie van SC Jekerdal!

  Jekerdal is per direct op zoek naar een elftalleider die de technische staf van de selectie komt versterken. Een enthousiaste groep gemotiveerde spelers die op zondag in de vierde klasse spelen. In jouw rol ben je de steun en toeverlaat van trainer Maikel Heijing. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

  Wat ga je doen?
  Op zondag (wedstrijddag) regel jij alle (rand-) zaken rondom het voetbal. Denk daarbij aan het regelen van vervoer voor uitwedstrijden, het regelen van de wedstrijdkleding en de administratie (o.a. het wedstrijdformulier). Als het even kan neem je een kijkje bij de training op dinsdag en/of vrijdag. Kortom, dankzij jouw inbreng zijn alle randvoorwaarden goed geregeld.

  Verder en niet onbelangrijk, je hebt oog voor plezier en gezelligheid, want dat gaat bij onze club hand in hand met het voetbal.

  Kom je ons team versterken?
  Heb je belangstelling of wil je meer weten, neem dan contact op met voorzitter Emile Slijpen (06-55796181) of met de hoofdtrainer Maikel Heijing (06-48012507).