• Atletiek Maastricht en Sportclub Jekerdal willen het gebruik van contant geld in het sportcafé terugdringen. Samen met de overkoepelende stichting is daarom besloten om een digitale clubcard te introduceren. Deze clubcard is vanaf 1 mei a.s. verkrijgbaar aan de kassa in het sportcafé.

  De clubcard is gratis. De zoepkaart komt per deze datum te vervallen. Bestaande zoepkaarten kunnen worden opgemaakt en pinnen aan de kassa blijft natuurlijk gewoon mogelijk.
  Aan de kassa kun je een saldo naar keuze op de kaart laden, met een minimum van € 10 per keer. Het bedrag waarmee je opwaardeert kun je dan pinnen. Maak het saldo op jouw clubcard niet té hoog, want dat zou jammer zijn als je hem kwijt raakt. Bij het gebruik van de nieuwe clubcard krijg je 10% korting op alle consumpties in het sportcafé.

  Elke kaart heeft een QR-code, waarmee je met jouw kaart een account kunt aanmaken in de bijbehorende app met de naam KNIP. Deze app is te downloaden zowel in de App-store als in de Google Play Store. Bij ontvangst van de kaart krijg je uitleg hoe dit werkt. In deze app kun je dan op elk moment zien wat jouw saldo op de clubcard is en welke transacties je met de clubcard hebt uitgevoerd. In de toekomst wordt het ook mogelijk om met iDeal het saldo mobiel op te waarderen in deze app, net als het rechtstreeks betalen met de app via een QR-code aan de kassa. Zo werken we aan het beperken van het gebruik van contant geld aan de kassa.

  De digitale clubcard wordt gesponsord:
  - voor Atletiek Maastricht door Lopers Company Maastricht,
  - voor Sportclub Jekerdal door Supermarkt Cobben op St. Pieter.
  Heb je vragen, dan kun je terecht bij de vrijwilligers achter de bar.