• Na een veel te korte zomervakantie begint het ineens allemaal weer. School, werk, en ook het nieuwe voetbalseizoen is al weer begonnen. Sportclub Jekerdal start het seizoen met een nieuw hoofdveld!

    Een aantal teams zijn een aantal weken al begonnen met hun training. Andere teams konden door de late oplevering van het hoofdveld helaas pas vanaf maandag 4 september gaan trainen. Iedere voetballer zal het wel herkennen: de gevreesde eerste training na een lange zomerstop. Tijdens die training is het zwaar afzien. Je conditie is niet wat het geweest is en doordat het nog redelijks warm is, voelt de inspanning 10 keer zwaarder. Na de training volgt een fikse spierpijn in kuiten, hamstrings, billen en zelfs buikspieren, die zeker een paar dagen aanhoudt. Hou vol, het gaat iedere keer vast beter.

    Hopelijk staat iedereen weer zijn allen te popelen om te gaan trainen, fanatiek wedstrijden te voetballen, langs de lijn te supporteren en gezellig in de kantine te zitten. Dit seizoen heeft onze club maar liefst 44 teams waarvan 5 seniorenteams en 39 jeugdteams en nog een heel bataljon Batteraove. De meeste jeugdteam treden in de B-categorie (1e klasse of lager) aan. De JO17-1, JO14-1 en JO13-1 spelen dit seizoen op divisieniveau en de JO11-1 in de Hoofdklasse.

    Wij wensen iedereen een topseizoen! Tot snel op de club.