Sportkleding

Sportkleding

Wat voor kleding heeft uw kind nodig om te voetballen?

Schoenen en scheenbeschermers
Uiteraard zijn voetbalschoenen én scheenbeschermers verplicht .De schoenen moeten goed passen. Geen ijzeren noppen. Het hoeft allemaal niet zo duur. De kinderen groeien snel en de schoenen lijden vrijwel niets. Scheenbeschermers moeten ook goed passen.

Broekje en sokken
Tijdens de wedstrijden (op zaterdag) zijn een witte broek met Jekerdal-logo en de witte sokken met Jekerdal-logo verplicht. Deze zijn (uitsluitend) te verkrijgen via onze kledingleverancier: ‘Maastricht Scoort’.

Opperbatteroaf Ron van Beek: " Dus geen afwijkende kleuren bij wedstrijden. Hoe klein ze ook zijn, ze zijn toch lid van Jekerdal en straks in de F zijn ze toch nodig.Tijdens voorgaande seizoenen zie ik toch regelmatig de Bonte störm......dat is leuk met carnaval..... maar bij wedstrijden toch echt de witte broeken en sokken. Dat klinkt heel erg streng, maar mijn idee hierover, ze zijn, hoe klein nog ook, toch lid van Jekerdal."
De gekleurde broeken en shirts mogen wel bij de training.

Wedstrijdshirts
Voor de wedstrijdshirts wordt gezorgd, die hoef je dus niet zelf aan te schaffen.

Ron van Beek: "Aan te raden is een trainingsvest of trui bij de wedstrijden. Ze spelen 4tegen 4 en dus steeds 1 wissel. Ik heb menig keer gezien in de winter, papa en mama met de dikke jas en de muts.... Batteraof in zijn T-shirt. De wedstrijden gaan bijna altijd door, tenzij de velden zijn afgekeurd of er is sprake van gevaarlijke situaties (zeer strenge vorst, onweer etc.)".

Tijdens de training zijn alleen voetbalschoenen en scheenbeschermers verplicht.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!