COVID-19

COVID-19

Coronaprotocol SC Jekerdal: vanaf zondag 28 november nieuwe maatregelen.


Het kabinet kondigde vrijdag 26/11 nieuwe coronomaatregelen en nieuwe beperkingen aan voor tenminste de periode 28/11 t/m 18/12. De dagelijkse lockdown vanaf 17.00 's middags heeft de grootste impact op onze club. Bestuur en Technisch Hart van SC Jekerdal zijn er echter in geslaagd een alternatief trainingsschema te creëren, waardoor alle teams minstens 1 x per week kunnen blijven trainen ... fantastisch!

De club is verder in afwachting van berichtgeving van de KNVB over het laten doorgaan danwel tijdelijk stilleggen van de lopende amateurcompetities. Zodra daar meer over bekend is, delen wij die informatie meteen.

Na zondag 28 november zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Rij-ouders van bezoekende teams zijn uitgezonderd van deze maatregel. 
  • Op ons sportpark houden we ons aan de basisregels: houd 1,5 meter afstand van anderen langs de lijn en in/rond onze kantine. Dat is veiliger. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en laat u testen.
  • In het Sportcafé draagt u een mondkapje als u een drankje of iets te eten bestelt en naar uw plek loopt. Ook laat u hier uw coronapas zien in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
  • U wordt ook gevraagd naar een geldig coronabewijs als u gebruik maakt van het terras van het sportcafé, het toilet of de kleedkamers. Deze regel geldt alleen voor volwassenen (bezoekers èn sporters).
  • Los van de coronaregels, geldt er bij ons sportpark aan de Mergelweg 122 betaald parkeren. Niet vergeten, want er wordt streng gecontroleerd en de boetes zijn hoog!

Wij danken iedereen voor het begrip en medewerking! Samen komen we ook hier weer doorheen.

Bestuur SC Jekerdal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!