Clubtenue

Clubtenue

SC Jekerdal voorziet alle teams van clubshirts. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met shirtsponsors. Vaak zijn dat ouders met een eigen zaak, maar soms ook externe sponsoren. Ons kledingmerk is Joma. Bestellingen voor het hele team gaan altijd via de sponsorcommissie.

Onze clublijn

Ons SC Jekerdaltenue is donkerblauw shirt, witte short en witte Jekerdalsokken. Contrashirts zijn altijd wit of lichtblauw en worden alleen gedragen als de gastclub een vergelijkbaar tenue draagt. In alle overige gevallen, uit en thuis, wordt het donkerblauwe clubtenue gedragen. Alles wat nieuw wordt besteld is dus van het merk Joma.
Vanaf seizoen 2019/2020 hebben wij onze kledinglijn uitgebreid met een prachtig sublimatieshirt. Ook deze zijn via Maastricht Scoort te bestellen.

Maastricht Scoort is sinds seizoen 2016-2017 de Joma-dealer en wij zijn verplicht alle SC Jekerdalspullen daar af te nemen. De club voorziet in wedstrijdshirts, veelal ism shirtsponsors. De spelers zorgen zelf voor shorts, Jekerdalsokken en trainingspakken. Bestellen kan via: www.maastrichtscoort.nl. Bestellingen voor het hele team graag in overleg met de sponsorcommissie. De club krijgt namelijk een scherpe korting en zo houden wij overzicht en kunnen eventuele donateurs ook bedanken.

De vermelde prijzen zijn inclusief btw en SC Jekerdallogo, exclusief extra bedrukkingen als rugnummer(s), sponsoruiting of initialen (klein op trainingspakken).

 


 

 

 

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!