Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

Onze sponsorpakketten zijn onderverdeeld in Businessclub en stersponsoren. De meeste pakketten worden voor de duur van 3 jaar afgesloten. Bij kledingpakketten geldt een termijn van 2 jaar omdat de spelers dan uit de kleding zijn gegroeid. Er zijn ook nog andere mogelijkheden tot sponsoring, zoals balsponsoring van ons eerste elftal, Vrienden van SC Jekerdal en toernooisponsoring.

Onze ervaring leert dat de wensen per sponsor kunnen verschillen. Daarom willen wij graag in overleg met alle (potentiële) sponsoren een passend sponsorpakket samenstellen. Dat betekent ook dat de lengte van sponsoring en de soorten sponsoring per sponsor kunnen variëren. Voor alle mogelijkheden en een passend voorstel kunt u contact opnemen met sponsorcommissie@scjekerdal.nl

Om een korte impressie te geven van de sponsorpakketten die wij momenteel hanteren verwijzen wij u graag naa onderstaand overzicht.


Stersponsor *  Tegenprestatie
- Shirtsponsor of reclamebord (contractsduur 2 jaar) Naamsvermelding in banner onderaan website; Uitnodiging jaarlijkse sponsorbijeenkomst
Businessclub ** 
- Shirtsponsor én reclamebord hoofdveld (contractsduur 3 jaar) Naamsvermelding in banner bovenaanwebsite met link; Uitnodiging jaarlijkse sponsorbijeenkomst; Vermelding naam op TV/Bord in clubhuis.
Businessclub ***
- Shirtsponsor én reclamebord hoofdveld (+ aanvullende sponsoring óf periode > 3 jaar) Naamsvermelding in banner bovenaanwebsite met link; Uitnodiging jaarlijkse sponsorbijeenkomst; Vermelding naam op TV/Bord in clubhuis.
Hoofdsponsor
- Jaarlijkse financiële bijdrage gedurende minimaal 3 jaar ter ondersteuning gehele vereniging Permanente Naamsvermelding op internetsite met link; Uitnodiging jaarlijkse sponsorbijeenkomst; Vermelding naam op TV/Bord in clubhuis. Vermelding naam in maandelijkse nieuwsbrief
Selectiesponsor
- Shirtsponsor 1ste en 2de elftal + reclamebord (contractsduur 3 jaar) Naamsvermelding in banner bovenaanwebsite met link; Uitnodiging jaarlijkse sponsorbijeenkomst; Vermelding naam op TV/Bord in clubhuis.


Reclamebord
De reclameborden langs het hoofdveld (veld2) hebben een afmeting van 250cm (B) x 65 cm (H).
Deze reclameborden worden vervaardigd op basis van een door u aangeleverd logo/template. De kosten van een dergelijk bord bedragen Euro 750,- voor een periode van 3 jaar. 

Er bestaat ook de mogelijkheid om uw sponsornaam te vermelden op banners of andere attributen (bijv. bidonhouders, regenjassen trainers, contrashirts, etc.). Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!