Info

InfoBatteraove Competitie 

SC Jekerdal heeft een speciale opzet voor de Minipupillen en de JO-08: de Batteraove Competitie. Samen met De Voetbalschool van Igor Hameleers is er gekozen voor een opzet waarbij spelenderwijs en toch professioneel wordt gewerkt aan een goede basis waar de spelers hun hele voetbalcarrière plezier aan hebben.

Dit plezier heeft als uitgangspunt ; heel veel balcontact middels dribbelen en scoren. Immers het mooiste moment van iedere voetballer. Iedere zaterdag druipt het plezier ervan af, er wordt gestreden, gevallen en volop gejuicht.

 De Batteraove competitie bestaat uit teams van 4 à 5 kinderen die elke zaterdagochtend van 9-10 uur en van 10-11 uureen in terne competitie spelen op Sportpark Jekerdal. Dit gebeurt in twee rondes. Onder de namen van Ajax, Bayern München, Barcelona, AC Milaan en andere bekende clubs gaan de teams de strijd aan met elkaar. Vanaf de JO-08 stromen ze weer de KNVB-competitie in. Naast de interne competitie hebben we een pingelbokaal en ons jaarlijks eigen toernooi. Ieder team heeft zijn eigen teamcaptain en de shirts worden ter beschikking gesteld door de club.

Op de woensdagmiddag verzorgt De Voetbalschool onder leiding van Igor Hameleers  professionele trainingen, gericht op deze specifieke leeftijd. Het plezier staat natuurlijk voorop. Maar toch zullen er spelenderwijs ook technische aspecten worden ingevoerd. Techniek zal zeker aan de orde komen en dat door héél veel balcontact.

Uitgangspunt is dat de batteraove vooral moeten dribbelen en scoren. Daarom spelen zij ook 4x4 waardoor iedere batteraof volop balcontact krijgt en meedoet.  De trainingen zullen zijn opgedeeld in kleine groepen en daarom is de gehele groep batteraove , 62 in getal opgedeeld in meerdere trainingsblokken. Waardoor ook de individuele ontwikkeling goed kan worden gevolgd. Deze trainingen zijn op de woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur opgedeeld in blokken.

We zijn nog op zoek naar  batteraove met geboortejaar 2014/2015 , vol=vol.  Inlichtingen? Neem even contact op met Ron van Beek.

 
Ron van Beek  (coördinator Batteraove) licht toe: “ Lol en vooral plezier staan voorop.  We investeren met deze aanpak in de jeugdopleiding van Jekerdal en daarmee de eerste stapjes naar een leuke tijd in onze jeugd gevolgd door een overstap naar ons eerste elftal. Bovendien slaan we twee vliegen in één klap: professionele begeleiding voor de spelers én voor hun ouders. Want die laatste zijn in de toekomst natuurlijk ook weer hard nodig voor het trainen en coachen vanaf de JO-08.” Kortom , de batteraove staan voor plezier, fanatisme en nabootsing van de werkelijkheid, immers iedere batteraove is de nieuwe "Messi"

Meer info over aan- en afmelden vind je hier.
We sluiten het seizoen altijd af met het SC Jekerdal Jeugdtoernooi. 

Alvast bedankt.

 

Met sportieve groet,

Ron Opperbatteraof
ron_v@live.nl

     

    Delen

    voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!