Aanmelden

Aanmelden

Vanaf de leeftijd van 5 jaar kunnen kinderen lid worden van SC Jekerdal. Kinderen kunnen wel al vanaf hun 4e jaar aangemeld worden. Het kan voorkomen dat er een wachtlijst is en hoe langer een kind op deze lijst staat, hoe eerder hij/zij aan de beurt is. Het voetbalseizoen begint altijd eind augustus en eindigt eind mei. Er is een winterstop in januari en februari. Nieuwe spelers zullen voornamelijk eind augustus instromen. Als het echter mogelijk is (doordat er bijv. spelers weggaan), kan het zo zijn dat er tussentijds een plaats vrij is. 

Aanmelden?
Dat kan heel eenvoudig. Met één van onderstaande inschrijfformulieren. 
Let op! Voor de spelerspas zijn 2 pasfoto's verplicht!

Wil je je aanmelden als voetballer en ben je 18 jaar of jonger?
Download dan het  Inschrijfformulier jeugdleden

Wil je je aanmelden als voetballer en je bent inmiddels 19 jaar of ouder?
Download dan het  Inschrijfformulier seniorleden

Wil je Elftalleider of Trainer worden van een van onze voetbalteams?
Download in dat geval het  Inschrijfformulier leiders en trainer
Leiders en Trainers betalen geen contributie!

Het formulier kan worden gestuurd naar:

Ledenadministratie Sc Jekerdal 
Secretariaat 
Postbus 3075 
6202 NB Maastricht

óf 
ledenadministratie@scjekerdal.nl

Meer info
Alle teams trainen minimaal eenmaal per week.  De trainingen worden door Jekerdal verzorgd i.s.m. De Voetbalschool. Daarnaast kan een team beslissen nog een tweede keer te trainen. Dit wordt aan de ouders zelf overgelaten. Ouders zullen zelf trainers/leiders voor hun team moeten leveren. (Zie verder het leidershandboek op deze site.) De wedstrijden zijn altijd op zaterdag. Het wedstrijdsecretariaat informeert de trainers/leiders hierover en zij informeren weer hun spelers (ouders).
 
Als kinderen in een team ingedeeld kunnen worden, krijgen ze bericht hierover per mail. Omdat we wachtlijstkinderen wel al invoeren in het KNVB-programma, kan het zijn dat uw kind een sportpas krijgt toegestuurd. Dit wil echter nog niet zeggen dat er al plaats is in een team.
 
Kinderen zullen in het bezit moeten zijn van een wit broekje en witte voetbalsokken, met het logo van Jekerdal erop. Te krijgen via Maastricht Scoort. Ook hebben ze voetbalschoenen en scheenbeschermers nodig. Een wedstrijdshirt krijgen ze van Jekerdal.
Voor de trainingen is het uiteraard handig om een trainingspak en een extra broekje en sokken (kleur maakt niet uit) aan te schaffen. De scheenbeschermers zijn ook verplicht op de trainingen.

Leverancier van het Jekerdal clubtenue is Maastricht Scoort. Bestellingen gaan via hun webshop. 

Opzeggen
Het lidmaatschap van Jekerdal heeft geen einddatum. Dat wil zeggen dat als een speler niet afgemeld wordt, het lidmaatschap automatisch het seizoen erna doorloopt. Ieder nieuw voetbalseizoen start op 1 augustus. Opzeggingen voor een volgend seizoen dienen uiterlijk 1 juli bij de ledenadministratie bekend te zijn. Als het lidmaatschap niet tijdig beëindigd is zal de contributie voor het nieuwe seizoen wederom geïnd worden, ongeacht of een speler dat seizoen aan trainingen of wedstrijden deelneemt. Opzeggen kan door een mail of brief te sturen naar de ledenadministratie. 
 
Naast de Contributie bent u eenmalig inschrijfgeld verschuldigd. Deze administratiekosten zijn vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 27-04-2005 op €20,00 per inschrijving! Verder is elk lid (bij kinderen zijn dat ouders) verplicht een aantal uren deel te nemen aan vrijwilligerswerk. Sinds seizoen 2013-2014 is er nieuw vrijwilligersbeleid en wordt u samen met het team twee zaterdagen per seizoen ingedeeld.

Wachtlijst!!
Helaas is een wachtlijst zo nu en dan noodzakelijk. Het kan zijn dat uw kind te jong is. Soms overstijgt het aantal aanmeldingen onze capaciteit. We vragen daarvoor uw begrip. 
Iedereen die op de wachtlijst geplaatst is, kan niet deelnemen aan de trainingen. We begrijpen dat een kind snel wil voetballen. Sportclub Jekerdal wil dat mogelijk maken in een kwalitatief goed kader. Zonder begrenzing spelers aannemen doet geen recht aan dat streven.

Vragen??
Heeft u vragen over de ledenadministratie, de indeling van de teams of de wachtlijst, 
dan kunt u contact opnemen met Sportclub JekerdalDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!