Branko Eijssen - bestuurslid

Branko Eijssen - bestuurslid

Met mijn gezin woon ik nu bijna zeven jaar in het mooie Jekerdal. Abel (groep 6) en Mila (groep 4) gaan naar basisschool Sint Pieter. Mijn vriendin Loes werkt voor jeugdtheatergezelschap Het Laagland en ik ben momenteel werkzaam als hoofd marketing en communicatie bij VDL Bus & Coach, een internationaal bedrijf dat de elektrische bussen heeft gemaakt die door Maastricht en het Zuid-Limburgse Heuvelland rijden.

Voetbal is altijd een belangrijke rode draad geweest in mijn leven. In mijn jeugd heb ik bij SCG Gronsveld gevoetbald, voor dagblad De Limburger heb ik als sportjournalist ontelbaar veel voetbalverslagen geschreven. Tegenwoordig maak ik er een sport van zoveel mogelijk topwedstrijden en stadions in zoveel mogelijk landen te bezoeken. Groundhoppen, zo heet dat met een modern woord. Dit valt uitstekend te combineren met mijn andere hobby: reizen.

Ik houd van de geur van gras! Dus wat dat betreft is het zonde dat de jeugd zo vaak op kunstgras speelt… Maar toch blijft het genieten van de momenten langs de lijn die ik sinds drie jaar mag beleven met het team waar ik trainer/coach van ben. Dit seizoen is dat de JO10-1: een geweldig stel kinderen met zeer betrokken ouders, die altijd op een positieve manier aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden.

Samen met een stuk of twintig andere vaders heb ik net voor de Coronacrisis het KNVB-diploma Pupillentrainer kunnen behalen. Een uitstekend initiatief van SC Jekerdal. De saamhorigheid, discipline, ambitie én het plezier waarmee we samen die opleiding hebben doorlopen moet wat mij betreft de norm zijn voor de manier waarop we ons vrijwilligerswerk voor de vereniging invullen.

Portefeuille bestuurslid Branko Eijssen

  • Seniorenvoetbal
  • Technische zaken
  • Corona


Branko_Eijssen_-bestuur_2020.JPG

Het bestuur van SC Jekerdal bestaat uit:

Emile Slijpen (voorzitter)
René de Bruijn  (penningmeester)
Wilbert de Vilder (secretaris)
Ron van Beek (lid)
Branko Eijssen  (lid)
Tineke Oosterloo (lid)
Jos van de Wiel (lid)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!